Inspiratie

Inspiratie

Voorjaar 2021 - een nieuwe "Roaring Twenties"?

Springt de wereld, als het allemaal weer verantwoord is, uit de band? En zo ja wat kunnen we verwachten? Voorzichtig begint de wereld er iets rooskleuriger uit te zien. Het is wel duidelijk, dat het kriebelt bij de mensen om weer naar buiten te gaan, te eten, drinken en feesten. Er is weer behoefte om zich op te doffen "Zien en gezien worden", naar een restaurant te gaan of te flaneren langs de IJssel. Na een jaar vol joggingbroeken en praktische jasjes verwachten we weer een terugkeer van de extravagantie en durf in de mode. Maak een afspraak met SJOSZ en we zullen je blij verrassen!

 

 

 

Modeshows

Twee keer per jaar houden we samen met andere collega's in onze straat een modeshow. De rode loper wordt dan voor onze deuren op straat uitgerold.
Op de laatste zondag van maart worden s'middags tijdens de koopzondag om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur de nieuwste voorjaars- en zomercollecties geshowd. En op de laatste zondag van de maand september worden tijdens het jaarlijkse Zutphense Chocoladefestival op dezelfde tijdstippen de nieuwste herfst- en wintercollecties geshowd.

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Het levert zeker de nodige inspiratie op.

 

1