Over ons

Over ons

Sjosz Mode bestaat sinds 2006. Vanaf de eerste dag valt Sjosz Mode op door de creatieve en verrassende stijl van inkoop. Zo zie je bij Sjosz veel uitbundige kleuren en printjes terug, wat ook wel de "huisstijl"van de winkel genoemd kan worden. Het team van Sjosz bestaat uit enthousiaste mensen die je altijd graag helpen om een nieuwe outfit samen te stellen. Wij geven een eerlijk advies en houden ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en materialen. Ben je ook op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij adviseren en helpen je graag om te vinden waar jij naar op zoek bent.

Agentschap merk Ivko

Sjosz Mode is ook verantwoordelijk voor de verkoop van het Servische merk IVKO in Nederland, Belgie en Luxemburg. Begonnen met moeder Ivkovic, die voor haar kinderen breide en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig modebedrijf met een afzetmarkt in Amerika, Europa en Azie.
In de Benelux beschikken we momenteel over circa 125 verkooppunten.
De Ivko collectie bestaat uit vesten, jassen en jurken, meestal gemaakt van merinowol uit Italie.
Nieuw bij IVKO zijn de bedrukte prints, die in eigen huis ontwikkeld zijn door een jong styling team. Van deze stoffen, meestal van katoen, viscose of zijde worden prachtige jurken en blouses vervaardigd.
IVKO is een niche, artistiek merk en wordt verkocht in boutieks in het midden tot hoge segment.

20200501_174948