GOEDE
12 recensies op
Walter van der Vis
Walter van der Vis
2023-11-01
Eigentijdse winkel met mooie merken.
Jelle van de Ridder
Jelle van de Ridder
2023-10-31
Superleuke kledingwinkel, het personeel is enorm behulpzaam, professioneel en gastvrij. Bovendien is de kleding heel mooi. Voor mannen een goede mix tussen zakelijk en casual.
Ferry Timmerman
Ferry Timmerman
2023-10-31
Winkel met mooie kleding voor hem en voor haar! Kwaliteit staat voorop. Locatie in de binnenstad van Zutphen.
Vincent Hundt
Vincent Hundt
2023-10-31
Hele mooie winkel! Veel aanbod en heel persoonlijk en accuraat advies. Het assortiment is nauwkeurig ingekocht en de kleten zijn allemaal van hoge kwaliteit! De modeshows die ze 2x per jaar organiseren samen met de buren is ook altijd gezellig en een goede manier om kennis te maken met het assortiment
Mitchel Becks
Mitchel Becks
2023-10-20
Leuke kleding winkel voor mannen en voor vrouwen waar je goed geholpen wordt. De winkel bevind zich ook nog is in een van de leukste straatjes van zutphen
Jurjen Agatz
Jurjen Agatz
2023-10-20
Sjosz mode in Zutphen, onderscheid zich van de meeste andere mode zaken. Persoonlijke aandacht staat voorop en altijd oog voor detail door beide medewerkers. Onderscheidende collectie en daarmee een blijvende aanwinst in Zutphen.
Tomas Zwerink
Tomas Zwerink
2022-09-11
Super fijn geholpen door Anne! Kleding kopen doe ik normaal gesproken niet graag, uit al het aanbod op de kledingmarkt iets uitzoeken wat me eventueel zou kunnen staan en dan aan proberen doe ik niet voor mijn plezier. Anne heeft er voor gezorgd dat ik het zowaar wel leuk vond om kleding te kopen! Met veel aandacht zocht hij voor mij een paar artikelen uit die hij bij me vond passen, ik fronste even mijn wenkbrauwen want ik zou het zelf niet uitgezocht hebben, een blauwe broek met een gebrand oranje polo? Maar het stond super! Zelfs nu nog maanden later draag ik alles wat hij voor mij heeft uitgezocht nog steeds met veel plezier. Anne pakte ook meteen de goede maat wat het allemaal snel en soepel liet verlopen. Heel tevreden! Hier kom ik graag terug.
wendy
wendy
2021-05-21
Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Veel keuze, oa King Louie.
pytr driewieler
pytr driewieler
2019-09-12
Altijd fantasievolle en kleurrijke kleding. Fijne bediening en voldoende keus. Net even anders dan een gewone kledingwinkel..

×