Door een account aan te maken voor de webwinkel van Sjosz Mode geef je automatisch aan dat je het eens bent met deze algemene voorwaarden en de privacyverklaring (zie klantenservice).
Sjosz Mode is gevestigd aan de Korte Beukerstraat 6, 7201 KP in Zutphen. Sjosz Mode is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67650104.
Deze algemene voorwaarden gelden voor alle transacties die via de webwinkel van Sjosz Mode plaatsvinden en zijn conform de wet “kopen op afstand”.
Door een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Ongeacht vanuit welk land een bestelling wordt geplaatst, wordt de levering beschouwd als een transactie die in Nederland is afgesloten. Eventuele geschillen zullen dan ook alleen aan een in Nederland bevoegde rechter kunnen worden voorgelegd.

KOPEN, LEVEREN EN PRIJZEN

Je bestelling is voltooid nadat de betaling is verricht. Na ontvangst van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van de koop- en verkoopovereenkomst. Sjosz Mode doet haar best je bestelling in Nederland binnen twee tot drie werkdagen te leveren. Hieraan kun je echter geen rechten ontlenen. Sjosz Mode heeft het recht bestellingen op te schorten of te ontbinden. In dat geval wordt dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar gemaakt.

Bestellingen vanaf 49,95 worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor het bezorgen van bestellingen tot 49,95 wordt 3,95 euro gerekend. Bij verzending naar het buitenland wordt de kostprijs gerekend. Alle prijzen in de webwinkel van Sjosz staan vermeld in euro’s en zijn inclusief btw. Zodra de koop- en verkoopovereenkomst is gesloten zijn prijsveranderingen niet van invloed op de betreffende bestelling.

TERUGSTUREN EN RUILEN

  • Onbeschadige en ongebruikte artikelen die in de webwinkel zijn gekocht kunnen binnen 10 werkdagen na de verzenddatum retour worden gestuurd.
  • Artikelen moeten voorzien zijn van de originele labels.
  • Artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
  • De uitgeprinte mail, die is toegestuurd, na aanmelding van het retour via de email, dient te worden meegestuurd.
  • De naam, het adres en het rekeningnummer van de klant die het artikel retour stuurt moeten worden vermeld.
  • Het postpakket moet voldoende gefrankeerd worden verstuurd naar : Sjosz Mode, Korte Beukerstraat 6, 7201 KP Zutphen.
  • Zodra een retourzending bij Sjosz Mode is aangekomen ontvangt de klant per email een ontvangstbevestiging.
  • Alleen artikelen die in goede staat bij Sjosz Mode retour komen en aan de hier gestelde voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.
  • Sjosz Mode stort het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen zeven dagen na ontvangst van het retour gestuurde artikel op rekening van de klant.
  • Indien er sprake is van een productiefout of wanneer Sjosz Mode een verkeerd artikel heeft geleverd worden de verzendkosten vergoed.

INFORMATIE OP DE WEBSITE

Sjosz Mode doet haar uiterste best er voor te zorgen dat de informatie op de website klopt. Mocht er onverhoopt onjuiste informatie op de website worden gegeven dan is Sjosz Mode niet verplicht om op basis van deze gegevens te leveren. Sjosz Mode is niet aansprakelijk voor de informatie op websites van derden waar naar wordt verwezen op haar eigen site of waar je via links naar wordt doorverwezen.

VRAGEN, OPMERKINGEN EN KLACHTEN

Voor alle informatie waar deze website niet in voorziet kunt je contact opnemen met Sjosz Mode via sjoszmode@icloud.com of bel naar 0575-473695. We zijn bereikbaar op maandag van 13:00 tot 17:00 uur dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 09:30 tot 17.00 uur. Tevens op de laatste zondag van de maand van 12.00 uur tot 17.00 uur.

PRIVACY

De uitgebreide privacyverklaring van Sjosz Mode vind je onder de kop Privacyverklaring elders op de site.